Information ang Covid-19

Vi har öppet och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Inkastare
Inkastare
Inkastare
Inkastare
Skrea camping Sommarsäsong 2021
Sommarsäsong 2021
Skrea camping Höst mys
Höst mys
Skrea camping Brandskyddsarbete inför sommarsäsongen 2021
Brandskyddsarbete inför sommarsäsongen 2021

VÄLKOMMEN TILL SKREA CAMPING

Skrea camping har funnits i generationer, det första camparna kom hit redan i början på 60 talet. Eller kanske egentligen inte hit, utan till skogsdungen vid Skrestrands början där campingen då var belägen. Med tiden flyttades campingen en liten bit högre upp och där huserar vi än idag. Närheten till havet och den fantastiska stranden har alltid varit synonymt med Skrea camping och semester.

Under alla dessa år med olika entreprenörer, så har alla haft en sak gemensamt att utveckla Skrea camping till det perfekta sommarparadiset som det idag är. Campingen har växt i såväl storlek som antal besökare och utbudet av faciliteter är bättre än någonsin.

Men vi nöjer oss inte med det, utan nu har staffetpinnen kommit till oss och under året 2020 kommer campingen uppdateras och förbättras ännu mer. Allt för att göra Skrea camping ännu mer komplett. Vårt mål är att ge er en anläggning där ingenting saknas och att man kan känna sig välkommen året om både vinter som sommar. Här finns något för alla.

Välkomna!

Footerbild
Kreera web&design Logo