Instagram

Anläggningen

Fyrstjärnigt på Skrea Camping

Skrea camping är en camping som passar alla. Den är belägen ett "stenkast" från havets kant och Skreastrand. 2,5 kilometer sandstrand att promenera, springa, leka, sola och bada vid. Cykel och promenadavstånd till Falkenbergs centrum, vallarnas fritidsteater. För er som gillar shopping är det endast en bilfärd på 25 minuter till Skandinaviens största varuhus, Gekås Ullared.

Skrea camping består av  471 campingtomter och ett 50 tal stugor/ boenden i olika storlekar. Vår camping
har något att erbjuda alla oavsett ålder. Här finns lekytor, lekrum, aktivitetsscen, glasskiosk,
restaurang, loungeytor, minigolf, pool och poolkiosk, hyra cykel mm. För alla barn kolla in vår campisklubb.
Vår reception har generösa öppettider året om. Självklart har vi en bra tillgänglighet för rörelsehindrade.

 

Restauranger och butiker

På Skrea Camping finns även en restaurang, glass hus och poolkiosk. Längs Skrea Strand  finns ett stort utbud av restauranger. Strax utanför campingen ligger ICA Skrea Strand och i området finns även ett apotek och ett konditori.

 

Barnvänligt

Skrea Camping är en familjecamping med barnen i fokus. På området finns flera lekplatser och under juli månad finns det ledarledda aktiviteter för barn sju dagar i veckan. Även Skrea Strand är mycket barnvänlig. Tillgängligheten för barnvagnar är god i alla tre servicehusen som även har familjebadrum med skötbord, badbalja och handdusch för småbarn och vanlig dusch för vuxna.

 

Handikappanpassat

Skrea Camping är asfalterat och plant och det finns en träramp ner till badet så när som på de sista metrarna mot vattnet. I alla servicehus finns det handikapptoalett med skötrum vilka är särskilt kodade på gästkorten för åtkomst. Tillgängligheten för rullstolar är god i alla tre servicehusen och två av dem är dessutom försedda med larm.

 

Kontantfri

Från och med 1/10 2021 är vi en kontantfri Camping.

Säkerhet

Skrea Camping är inhägnad och gånggrindarna låses klockan 23.00. Under större delen av högsäsongen patrulleras området nattetid av vakter som nås via jourtelefon. Allt för er säkerhet.

 

 

Servicehus

Vi har två servicehus som är strategiskt belägna på olika sidor av campingen. Allt för att underlätta oavsett vart man bor. Här finns det gott om toaletter, duschar, familjebadrum och handikappanpassade toaletter.
Det finns också möjlighet att tvätta, laga mat, samt diska. Alla våra servicehus är helkaklade och tas väl omhand.

Kreera web&design Logo