Simskola

Tre grupper i 3 olika nivåer = 30 min, veckorna 26-32
Vi har max 10-12 st barn per grupp

Krabban = Måndag - Fredag kl. 08.00-08.30
Sjöstjärnan = Måndag - Fredag kl. 08.40-09.10
Laxen= Måndag - Fredag kl. 09.20-09.50

STEG 1
Har inte gått på simskola tidigare. Har ev. lite vattenvana. Kommer att hålla till i undervisningsbassängen. Målet för denna grupp är att känna glädje och nyfikenhet till vatten (doppa, bubbla, glida), att få mer vattenvana genom lek och olika övningar, även att lära sig ett tekniskt riktigt bentag.

STEG 2
Har gått i simskola eller simlekis tidigare. Har god vattenvana, och har tränat på bentag tidigare. Kommer hålla till i undervisningsbassängen. Målet med denna grupp är att få utökad vattenvana och att lära sig ett tekniskt riktigt arm- och bentag, och lära sig simma 10m bröstsim.

STEG 3
Kan simma minst 10m bröstsim på ett tekniskt rätt sätt. Har god vattenvana och vågar vara i stora bassängen. Målet med denna grupp är att utöka simkunnigheten, vattenvana och att kunna simma längre och bättre. Även att lära sig simma ryggsim och dyka. Efter varje avslutad kurs kommer Campis och lämnar över diplom.

Sommarsimskola 2020: platserna släpps i april.

Pris: 350 kr / barn

Priset avser Måndag till Fredag respektive vecka. Först till kvarn.
Obs: ingen återbetalning vid utebliven ankomst/ inchek.

Anmälan ENDAST via mail, faktura kommer via mejl när bokningen är godkänd. Anmäls barnet i fel grupp och inga lediga platser i en grupp med rätt kunskaps nivå kan erbjudas, kan barnet inte fortsätta med hänsyn till gruppens kunskapsnivå. Det är ert ansvar, som bokar, att anmäla barnet i rätt grupp. Läs igenom kunskapsnivåerna  innan ni bokar.

Skrea camping Simskola
Kreera web&design Logo